Ζωντανή μετάδοση μέσω internet

  • Ζωντανή μετάδοση, μέσω internet, οποιασδήποτε εκδήλωσης (κοινωνικής – θρησκευτικής – αθλητικής), ημερίδας κ.α. Η μετάδοση αυτή γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα και προβάλλεται ζωντανά είτε στον δικό σας διαδικτυακό τόπο (web site) είτε στη δημοφιλή ιστοσελίδα ζωντανών μεταδόσεων/διαδικτυακή τηλεόραση www.livezone.gr
  • Διατήρηση του βίντεο της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα  μας με αποτέλεσμα να μπορεί οποιοσδήποτε να το παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή κατ’ επιλογήν (on demand).
  • Δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης με κωδικό πρόσβασης (viewer to pay)

 

ΟΦΕΛΗ

 

  1. Θα μπορείτε να προβάλετε την εκδήλωσή σας όχι μόνο σε πανελλαδικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, και έτσι θα μπορεί να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε από κάθε γωνιά του κόσμου. Όποιος δεν μπορέσει να παρευρεθεί, δηλαδή, θα μπορεί μπαίνοντας απλά στο διαδίκτυο να την παρακολουθήσει σαν να είναι παρών. Και φυσικά θα μπορεί να τη δει όσες φορές θελήσει ακόμη και αμέσως μετά τη λήξη της .
  2. Θα μπορείτε να τη διαφημίσετε για 1 εβδομάδα μέσα στην ιστοσελίδα μας καθώς εμείς φροντίζουμε για τη δημιουργία banner στο livezone.gr, με την ένδειξη «Παρακολουθήστε ζωντανά στις ../../2012 την εκδήλωση…».
  3. Τελευταίο και μη εξαιρετέο θεωρείται το οικονομικό όφελος που θα έχετε καθώς θα ξεφύγετε πλέον από τις απαρχαιωμένες  και κοστοβόρες μορφές διάδοσης και αποθήκευσης της κάθε εκδήλωσης, με το διαμοιρασμό των «καθιερωμένων» DVD που απαιτούν χρόνο προετοιμασίας αλλά και μεγάλο κόστος παραγωγής.

 

Ανακεφαλαιώνοντας, συνεργαζόμενοι μαζί μας θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε την εκδήλωσή σας με καθαρά σύγχρονο τρόπο δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να την παρακολουθήσουν όπου και αν βρίσκονται. Και τέλος θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από περιττά έξοδα παραγωγής DVD αλλά και πολύτιμο χρόνο καθώς το βίντεο παραμένει στο διαδίκτυο επ’ αόριστον έχοντας τη δυνατότητα απεριόριστων προβολών.

Αγορά τώρα