Το TEDxAthens 2013 και σε ζωντανή μετάδοση στο Livezone.gr

Ομιλητές από διάφορους χώρους, έτοιμοι να ταξιδέψουν σε απάτητα μονοπάτια για να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα, θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους και θα μας προτείνουν τον τρόπο να εξερευνήσουμε το δικό μας άγνωστο.

Η winbank και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του oμίλου Πειραιώς θα φιλοξενήσουν το TEDxAthens 2013 σε ζωντανή μετάδοση από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο συνεδριακό κέντρο της Εξέλιξης στο Καστρί.

Οι εκδηλώσεις TED είναι μια διεθνής προσπάθεια προαγωγής της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Το πρώτο TEDx διοργανώθηκε στην Ελλάδα τον Μάιο του 2009. Το φετινό TEDxAthens έχει τον τίτλο «Αχαρτογράφητα Νερά». Οι «χάρτες» του παρελθόντος δεν επαρκούν πλέον για να προχωρήσουμε στο μέλλον και καινούρια δεδομένα μας οδηγούν προς νέα μονοπάτια. Η χώρα μας αλλά και η παγκόσμια κοινότητα πλέει σε αχαρτογράφητα νερά και εμείς καλούμαστε να βρούμε το δρόμο μας μέσα από άγνωστες κατευθύνσεις. Ο φόβος είναι δεδομένος. Χρειάζεται όμως να τον προκαλέσουμε, να τον υπερνικήσουμε και να τον αντιμετωπίσουμε ως κίνητρο για δημιουργία.

Οσοι βρεθούν στο αμφιθέατρο της Εξέλιξης την Παρασκευή και το Σάββατο, στις 29 και 30 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή σύνδεση τους ομιλητές του TEDxAthens 2013. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα της όλης διοργάνωσης θα μεταφερθεί με happenings, μουσική και cocktail party το βράδυ της Παρασκευής.