Οι κοινωνικές δράσεις του “suppARTing students” στο Livezone.gr

Παρακολουθείστε όλες τις κοινωνικές δράσεις του “suppARTing students” στο Livezone.gr η εταιρία “Papmedia” είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλες τις δράσεις του suppARTing students.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΗ, ΩΡΑ 20.00
…Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ….!!!!!!!!!!

Καλλιτέχνες λαϊκού,παραδοσιακού και έντεχνου τραγουδιού στηρίζουν το κοινωνικό έργο “SUPPARTING STUDENTS”, για τους υποσιτιζόμενους μαθητές δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης, μέσα από τη μεγάλη συναυλία ‘ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ’!!!!!!!!!

YouTube Preview Image

 

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, στις 12.30, πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα Αμφιτρύωνα ΙΙ, στο Μακεδονία Παλλάς, συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της κοινωνικής δράσης «suppARTing students , που πραγματοποιεί η «Πολιτεία Πολιτισμού», με κορύφωση την έκθεση καλλιτεχνών στη Ν. Υόρκη από τις 15 έως τις 21 Μαΐου, στο New York Design Center.

Στην έκθεση συμμετέχουν και προσφέρουν αφιλοκερδώς έργα τους, 65 καλλιτέχνες, της Ελλάδας και του Εξωτερικού, από διάφορες εικαστικές τέχνες, όπως ζωγραφική, ψηφιακή ζωγραφική, πυρογραφία, γλυπτική, χαρακτική, σκιτσογραφία, φωτιστική τέχνη, κολάζ κ.α. Στόχος είναι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων να διατεθούν σε 300 μαθητές δημοτικών σχολείων της Θεσσαλονίκης που σιτίζονται ανεπαρκώς λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης των οικογενειών τους.

YouTube Preview Image

Ενημερωθείτε για το suppARTing students εδώ